Hooshang 27 ارسال شده در خرداد 6، 2020 برای عضویت در تیم استف BEST MTA فرم زیر را به طور کامل پر کنید و از طریق "پاسخ به این موضوع" در همین تاپیک برای ما ارسال کنید. نام شما در بازی: سن شما: سطح (Level) شما در سرور: توضیحات مختصر در رابطه با تجربیات و سابقه شما در سرور و فکشنهای مختلف (رنک شما، نام فکشن): عکس جدید از قسمت Stats (از F1 بخش Stats): خودتان را به طور مختصر توصیف کنید (چرا این رنک را برای خود مناسب میدانید): آیا قوانین مربوطه را به طور کامل مطالعه کردهاید؟ پستهای شما باید مطابق قوانین انجمن باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Haj_Nima 6 ارسال شده در خرداد 6، 2020 نام شما در بازی : nimaghatel سن شما: 19 سطح (Level) شما در سرور : 22 توضیحات مختصر در رابطه با تجربیات و سابقه شما در سرور و فکشنهای مختلف (رنک شما، نام فکشن) : hozoor dar tamam faction ha be onvan leader va sub leader عکس جدید از قسمت Stats (از F1 بخش Stats) : خودتان را به طور مختصر توصیف کنید (چرا این رنک را برای خود مناسب میدانید) : be dalil online boodan ziad va agahi nesbat be faction hakhodam ro amade helperi mibdoonam آیا قوانین مربوطه را به طور کامل مطالعه کردهاید : bale نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RevoLT 1 ارسال شده در خرداد 6، 2020 @nimaghatel درخواست شما قبول شد . #RevoLT نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abtinrebel 0 ارسال شده در خرداد 7، 2020 نام شما در بازی:abtinrebel سن شما:13 سطح (Level) شما در سرور:20 توضیحات مختصر در رابطه با تجربیات و سابقه شما در سرور و فکشنهای مختلف (رنک شما، نام فکشن):faction pd rank 1 عکس جدید از قسمت Stats (از F1 بخش Stats): خودتان را به طور مختصر توصیف کنید (چرا این رنک را برای خود مناسب میدانید):چون میدونم میتونم به پلیر ها کمک کنم و تایم پلی بالایی در روز دارم آیا قوانین مربوطه را به طور کامل مطالعه کردهاید؟بله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SSOHEILNZ 0 ارسال شده در خرداد 7، 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۸/۱۲/۱۶ در 20:15، Hooshang گفته است : برای عضویت در تیم استف BEST MTA فرم زیر را به طور کامل پر کنید و از طریق "پاسخ به این موضوع" در همین تاپیک برای ما ارسال کنید. نام شما در بازی:ssoheilnz سن شما:19 سطح (Level) شما در سرور:21 توضیحات مختصر در رابطه با تجربیات و سابقه شما در سرور و فکشنهای مختلف (رنک شما، نام فکشن):NG sub عکس جدید از قسمت Stats (از F1 بخش Stats): خودتان را به طور مختصر توصیف کنید (چرا این رنک را برای خود مناسب میدانید):من هر کاری میتونم انجام بدم آیا قوانین مربوطه را به طور کامل مطالعه کردهاید؟بله ویرایش شده خرداد 30، 2020 توسط SSOHEILNZ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RevoLT 1 ارسال شده در خرداد 7، 2020 @abtinrebelدرخواست شما قبول شد . آماده تست باشید. @SSOHEILNZ درخواست رد شد. #RevoLT نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
CyBorG 11 ارسال شده در خرداد 13، 2020 در در ۱۳۹۸/۱۲/۱۷ در 13:10، SSOHEILNZ گفته است : در در ۱۳۹۸/۱۲/۱۶ در 19:45، Hooshang گفته است : برای عضویت در تیم استف BEST MTA فرم زیر را به طور کامل پر کنید و از طریق "پاسخ به این موضوع" در همین تاپیک برای ما ارسال کنید. نام شما در بازی:CyBorG سن شما:17 سطح (Level) شما در سرور:18 توضیحات مختصر در رابطه با تجربیات و سابقه شما در سرور و فکشنهای مختلف (رنک شما، نام فکشن):Leader Medic/rank 1c NG عکس جدید از قسمت Stats (از F1 بخش Stats): خودتان را به طور مختصر توصیف کنید (چرا این رنک را برای خود مناسب میدانید): dos daram be baghie komak konam آیا قوانین مربوطه را به طور کامل مطالعه کردهاید؟bale پستهای شما باید مطابق قوانین انجمن باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RevoLT 1 ارسال شده در خرداد 13، 2020 @CyBorG درخواست شما قبول شد. #RevoLT نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hooshang 27 ارسال شده در خرداد 24، 2020 نام شما در بازی: Hooshang سن شما: 17 سطح (Level) شما در سرور:22 توضیحات مختصر در رابطه با تجربیات و سابقه شما در سرور و فکشنهای مختلف (رنک شما، نام فکشن):ng/fbi/medic/news عکس جدید از قسمت Stats (از F1 بخش Stats): خودتان را به طور مختصر توصیف کنید (چرا این رنک را برای خود مناسب میدانید): nokariam آیا قوانین مربوطه را به طور کامل مطالعه کردهاید؟y نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RevoLT 1 ارسال شده در خرداد 24، 2020 @Hooshangدرخواست شما قبول شد. #RevoLT نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alpha1 0 ارسال شده در خرداد 27، 2020 نام شما در بازی:Alpha سن شما:19 سطح (Level) شما در سرور:10البت خودم نخواستم وگرنه لول ۲۰ بودم توضیحات مختصر در رابطه با تجربیات و سابقه شما در سرور و فکشنهای مختلف (رنک شما، نام فکشن):فکشن مدیک بودم خبرنگار بودم معلم بودم عکس جدید از قسمت Stats (از F1 بخش Stats): خودتان را به طور مختصر توصیف کنید (چرا این رنک را برای خود مناسب میدانید):به دلیل آنلاین بودن زیاد آیا قوانین مربوطه را به طور کامل مطالعه کردهاید؟ خیر ولی ۱ ساعت میخونم اگه قبول کنین ، بیشتر کد های بازی رو بلدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirvf 0 ارسال شده در خرداد 28، 2020 نام شما در بازی:amirvf سن شما:18 سطح (Level) شما در سرور:20 توضیحات مختصر در رابطه با تجربیات و سابقه شما در سرور و فکشنهای مختلف (رنک شما، نام فکشن):ng/pd عکس جدید از قسمت Stats (از F1 بخش Stats):... خودتان را به طور مختصر توصیف کنید (چرا این رنک را برای خود مناسب میدانید):dos daram help bedam آیا قوانین مربوطه را به طور کامل مطالعه کردهاید؟y نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RevoLT 1 ارسال شده در خرداد 29، 2020 @amirvfَدرخواست شما رد شد @Alpha1درخواست شما رد شد عکس از قسمت stats ارسال نشده #RevoLT نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان ارسال شده در خرداد 29، 2020 نام :Alpha سن شما:19 سطح (Level) شما در سرور:11 به دلیل از صفر شروع کردن لول قبلیمو نگرفتم وگرنه 21 بودم توضیحات مختصر در رابطه با تجربیات و سابقه شما در سرور و فکشنهای مختلف (رنک شما، نام فکشن):فکشن مدیک و خبرنگاری عکس جدید از قسمت Stats (از F1 بخش Stats): خودتان را به طور مختصر توصیف کنید (چرا این رنک را برای خود مناسب میدانید):به دلل انلاین بودن و کمک به سرور آیا قوانین مربوطه را به طور کامل مطالعه کردهاید؟اره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tornado1 1 ارسال شده در خرداد 29، 2020 نام شما در بازی:tornado1 سن شما:16 سطح (Level) شما در سرور:21 توضیحات مختصر در رابطه با تجربیات و سابقه شما در سرور و فکشنهای مختلف (رنک شما، نام فکشن):leaderie faction haie newreport national guard medic عکس جدید از قسمت Stats (از F1 بخش Stats): خودتان را به طور مختصر توصیف کنید (چرا این رنک را برای خود مناسب میدانید):چون خیلی وقته دارم پلی میدم آیا قوانین مربوطه را به طور کامل مطالعه کردهاید؟بله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RevoLT 1 ارسال شده در خرداد 30، 2020 @tornado1درخواست شما قبول شد #RevoLT نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alpha 2 ارسال شده در خرداد 31، 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۱۰ در 15:39، مهمان گفته است : http://s7.picofile.com/file/8245798218/Game_part2.rar.html نام :Alpha سن شما:19 سطح (Level) شما در سرور:11 به دلیل از صفر شروع کردن لول قبلیمو نگرفتم وگرنه 21 بودم توضیحات مختصر در رابطه با تجربیات و سابقه شما در سرور و فکشنهای مختلف (رنک شما، نام فکشن):فکشن مدیک و خبرنگاری عکس جدید از قسمت Stats (از F1 بخش Stats): خودتان را به طور مختصر توصیف کنید (چرا این رنک را برای خود مناسب میدانید):به دلل انلاین بودن و کمک به سرور آیا قوانین مربوطه را به طور کامل مطالعه کردهاید؟اره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RevoLT 1 ارسال شده در تیر 3، 2020 @Alpha1درخواست شما رد شد @Sinaدرخواست شما رد شد #RevoLT نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Haj_Nima 6 ارسال شده در تیر 5، 2020 @ir_fighter درخواست عضویت شما قبول شد nimaghatel# نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Dada 65 ارسال شده در تیر 8، 2020 نام شما در بازی:Dada سن شما:18 سطح (Level) شما در سرور:10 توضیحات مختصر در رابطه با تجربیات و سابقه شما در سرور و فکشنهای مختلف (رنک شما، نام فکشن):medic عکس جدید از قسمت Stats (از F1 بخش Stats): خودتان را به طور مختصر توصیف کنید (چرا این رنک را برای خود مناسب میدانید):چون از کمک کردن به دیگران لذت می برم آیا قوانین مربوطه را به طور کامل مطالعه کردهاید؟بله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Haj_Nima 6 ارسال شده در تیر 8، 2020 @Dada درخواست عضویت شما رد شد سطح فعلی شما برای عضویت کافی نمیباشد با سپاس nimaghatel# نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackTigeR 0 ارسال شده در تیر 25، 2020 در در ۱۳۹۸/۱۲/۱۶ در 17:45، Hooshang گفته است : برای عضویت در تیم استف BEST MTA فرم زیر را به طور کامل پر کنید و از طریق "پاسخ به این موضوع" در همین تاپیک برای ما ارسال کنید. نام شما در بازی:Black_TigeR سن شما:16 سطح (Level) شما در سرور:33 توضیحات مختصر در رابطه با تجربیات و سابقه شما در سرور و فکشنهای مختلف (رنک شما، نام فکشن): تو این سرور سابقه خوبی ندارم ولی تو سرور های دیگه سابقه لیدری هم دارم عکس جدید از قسمت Stats (از F1 بخش Stats): خودتان را به طور مختصر توصیف کنید (چرا این رنک را برای خود مناسب میدانید): فردی جدی | فردی صبود | توانایی مدریت | خوش اخلاق | علاقه زیاد کمک به پلیر های تازه آیا قوانین مربوطه را به طور کامل مطالعه کردهاید؟بله پستهای شما باید مطابق قوانین انجمن باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackTigeR 0 ارسال شده در تیر 25، 2020 در در ۱۳۹۸/۱۲/۱۶ در 17:45، Hooshang گفته است : برای عضویت در تیم استف BEST MTA فرم زیر را به طور کامل پر کنید و از طریق "پاسخ به این موضوع" در همین تاپیک برای ما ارسال کنید. نام شما در بازی:Black_TigeR سن شما:16 سطح (Level) شما در سرور:33 توضیحات مختصر در رابطه با تجربیات و سابقه شما در سرور و فکشنهای مختلف (رنک شما، نام فکشن): All عکس جدید از قسمت Stats (از F1 بخش Stats): خودتان را به طور مختصر توصیف کنید (چرا این رنک را برای خود مناسب میدانید): فردی جدی علاقه زیاد به کمک به پلیر ها آیا قوانین مربوطه را به طور کامل مطالعه کردهاید؟بله پستهای شما باید مطابق قوانین انجمن باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RevoLT 1 ارسال شده در تیر 27، 2020 @BlackTigeRدرخواست شما تایید شد آماده تست عملی باشید. #RevoLT نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ArEfKhAn 1 ارسال شده در تیر 28، 2020 (ویرایش شده) نام شما در بازی:ArEfKhAn سن شما:17 سطح (Level) شما در سرور:29 توضیحات مختصر در رابطه با تجربیات و سابقه شما در سرور و فکشنهای مختلف (رنک شما، نام فکشن):سرور های دیگه پلیس بودم خبر نگار مدیک مافیا و.. حدود یک سال هم هست که در ام تی ای هستم. امیدوارم همه چیز رو بلد باشم! عکس جدید از قسمت Stats (از F1 بخش Stats): http://s11.picofile.com/file/8395401126/gta_sa_2020_04_28_14_34_49_525.jpg خودتان را به طور مختصر توصیف کنید (چرا این رنک را برای خود مناسب میدانید):به دلیل تازه تاسیس بودن سرور و ورود پلیر های جدید و آموزش سرور به آنها. آیا قوانین مربوطه را به طور کامل مطالعه کردهاید؟بله ویرایش شده تیر 28، 2020 توسط ArEfKhAn خطای تایپ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر